ТАСОС - ПЛАНИНА И МОРЕ

22-23 юни 2019 г.
 


 

Изкачване на първенеца на Тасос – връх Ипсарио, посещение на уникалния Мраморен плаж и невероятния Златен плаж, в допълнение - много зеленина, чисто море, прясна риба, узо и активен релакс без да е необходимо да се ползва отпуска ...

 

 

 

 

ПРОГРАМА:

 

22 юни, събота

Тръгване в 6:00 часа от София, площад Руски паметник. За 6 часа достигаме красивото курортно селце Керамоти.  Взимаме ферибот за остров Тасос, (тук е удобно да си изядем подготвените сандвичи за пътя). Настаняване и веднага се отправяме към красивия Мраморен плаж, където ще прекараме около час. В късния следобед се преместваме на Златния плаж, огряван до късно от меките слънчеви лъчи. Лично време в хотела и вечеря в най-добрата местна таверна. Нощувка.

 


23 юни, неделя

Рано сутринта хапваме топли банички с кефир и след кратък трансфер се отправяме към островния първенец – връх Ипсарио (1206 м.). Денивелация +1050 м. и -1050 м., съответно 4 часа нагоре и 3 часа надолу. Свободно време за плаж и хапване в крайбрежна таверна и с ферибота се насочваме към континента. Прогнозно прибиране – около 22:00 часа.

 

ЦЕНА: 249 лв.


Цената включва:

  • лицензиран планински водач;

  • транспорт от и до София

  • 1 нощувка в семеен хотел;

  • фериботни билети;

  • медицинска застраховка асистанс с покритие 5000 евро.

 

Цената не включва:

  • разходи от лично естество, предимно за храна

 

За допълнителна информация, въпроси и присъединяване, можете да се свържете с нас по един от следните начини: