ОСТРОВ АМУЛИАНИ – ЙОГА, ПЛАЖ И КУЛИНАРЕН РЕЛАКС

15-17 ЮНИ 2018 г.

 

 

Готови ли сте за поредното приключение с Йоги Трекинг?  Този път ще практиваме йога по метода HUESA, изключително подходящ за природната среда на остров Амулиани. Проучили сме и ще ви заведем на най-добрите плажове и в ценителски таверни с изключително прясна, уловена през нощта риба, приготвена по божествен начин. Насладете се с нас на слънчева Гърция, чиито дух, култура, традиции и невероятна природа отлично познаваме и с готовност ще споделим! 
 

йога инструктор: Милена Шарланова - сертифицирана преподавателка по духовна холистична йога към Шриланкския университет по алтернативна медица, специализира във Виетнам, Тайланд и различни места в Европа. По пътя на по-богатото себеразбиране Милена се дипломира и като клиничен психолог. Днес изкуствата, любовта и йогата са част от нейното ежедневие. Открива йогата не само под формата на физически упражнения, но и като цялостно отношение към живота: "Йогата и медитацията са храна за душата. В днешното общество обаче нашите души умират от недохранване. Дойде времето, в което всички можем да се обърнем навътре, да се захраним и да открием безграничното щастие. Не е нужно да имаме причина, за да се усмихваме, Не е нужно да имаме причина, за да бъдем влюбени. Просто излъчваме, просто сме... себе си. Време е да споделим пространството заедно чрез различни йога практики, игри и подходи към създаване на новото съзнание с много любов, разбиране и единство..."

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

ПРОГРАМА:
 

петък, 15 юни 2018

Тръгване в 7:00 часа от София, площад Руски паметник.

През ГКПП Кулата и покрай Серес, към 13:00 часа достигаме изходното пристанище за ферибота ни за остров Амулиани. Трансфер до къмпинга ни, разположен на най-красивия плаж на острова, подготовка на лагера, плаж и вечерни йога практики. За вечеря сме в отличен рибен ресторант, разположен в близкото градче.

Нощувка в комфортни фирмени палатки. 

 

събота, 16 юни 2018

Сутрешна йога практика. Свободно време за закуска, фрешове и кафе, докато се наслаждаваме на прекрасния плаж и лазурното море. Ще имаме възможност за наемане на моторнилодки, които сами ще управляваме, така че да осъществим цялостна обиколка на остров Амулиани и съседните по-малки късчета земя – Артемис и Пена. Специално внимание ще отделим и на най-добрите плажове, на които ще имаме достатъчно време за пълноценен релакс. За да ни е пълна хармонията, в ранния следобед  акустираме при таверната на Мария, приготвяща по божествен начин уловената през нощта от съпруга й рибка.  Връщаме се в лагера за вечерната йога практика. Алтернатива на лодките ще бъде пешеходен преход. 

Нощувка в къмпинга. 

 

неделя, 17 юни 2018

Сутрешна йога практика. Свободно време за плаж и закуска.

В ранния следобед се насочваме към България с разбор на мероприятието в култов ресторант в град Сандански.

Прибиране в София до 21:00 часа.

 

ЦЕНА: 199 лв.

Цената включва:

- сертифициран йога преподавател

- български водач познаващ отлично Гърция и дестинацията

- транспорт от и до София

- билети за ферибота до остров Амулиани

- две нощувки на къмпинг в осигурени комфортни фирмени палатки

- медицинска застраховка асистанс с покритие 5000 евро към ЗАД "Армеец"

 

За допълнителна информация, въпроси и записване, можете да използвате следните варианти:

·       имейл на: i_dukov@mail.bg

·       обаждане на тел. 0887 065 443 – Илиян Дуков

·       лично съобщение във Фейсбук