ПОТВЪРДЕНА

Уикенд за култура, вино и кулинария !

Включване до:  19 май 2017 г.

 

КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ВИРТУОЗНИЯ ЦИГУЛАР МАРИО ХОСЕН, НАРИЧАН "БЪЛГАРСКИЯТ ПАГАНИНИ" В НЕПОВТОРИМАТА АТМОСФЕРА НА АНТИЧНИЯ ТЕАТЪР В ПЛОВДИВ, ПО СЛУЧАЙ ОТКРИВАНЕТО НА ЧЕТВЪРТОТО ИЗДАНИЕ НА OPERA OPEN 2017 !!!


Настаняване в бутиков хотел с централно разположение, разходка в Стария Пловдив, четиристепенен гурме обяд, придружен с винена дегустация във Вила Юстина !

 

10.06. - 11.06.2017 г. (2 дни, 1 нощувка)

 


 

Отворете сетивата си за музиката, културата и богатството на кулинарията и виното! Подарете си удоволствието да се насладите на цигулката на големия виртуоз Марио Хосен, да се разходите из Стария град на Пловдив и да погалите небцето си с гастрономичните шедьоври на вила Юстина, придружени с елегантна селекция от подбрани вина към специално приготвеното за нашата група, интригуващо четиристепенно меню!

 

 

 

ПРОГРАМА:
 

Ден 1 - 10.06.2017

Тръгване от София в 9:00 часа от Национален стадион "Васил Левски" с климатизиран бус.

При пристигането си в Пловдив, ще направим лека едночасова разходка в парка около Гребния канал за отмора и разхлаждане.

Продължаваме с лежерен обяд сред елегантния средиземноморски интериор на ресторант "Марбея" в самия парк.

Трансфер до бутиковия хотел "Одеон", разположен в централната част на града, в близост до Античния театър и главната улица. Лично време за кратка почивка.

В 16:00 часа се отправяме на разходка из Стария град. Калдаръмените улички, църквите, възрожденските къщи, галерийките и дюкяните за сувенири са винаги очарователни. Ще се изкачим и до Небет тепе, за да се порадваме на гледката от високо.

После се спускаме към главната улица, за да разгледаме консервираните разкопки на древния град. Ще минем и през малкия централен парк, където са разположени "пеещите" фонтани, преди да се върнем в хотела за вечеря в 19:00 часа.

В 21:00 часа се оправяме към Античния театър, за да се настаним на ВИП местата си, върху мраморните пейки от римско време, под открито небе, огряно от звездите и луната и омаята на прекрасната лятна нощ! Потапяме се в неповторимата атмосфера на мястото, с красотата и музиката поднесени ни в грандиозен концерт-спектакъл, по случай откриването на фестивала "Opera Open 2017", от виртуозния солист-цигулар Марио Хосен, придружаван от водещи имена в класическата музика и оперното пеене. Акомпанират оркестрите на Камерата Орфика и Пловдивската държавна опера и хор.

Прибиране и нощувка в хотел "Одеон".
 

 

 

Ден 2 - 11.06.2017

Закуска. Свободно време за разходка и шопинг.

В 11:30 часа освобождаваме хотела и след кратък трансфер пристигаме в шатото на Вила Юстина, разположено в полите на Родопите. Предстои ни интересна беседа с технолозите на винарната за "пътя" на виното, който както ще разберете свършва, а може би по-скоро започва :-), в просторната дегустационна зала. Време е за гурме обяда с четиристепенно, специално приготвено за нас меню с възможност за предварителен избор между месо, риба и вегитариански ястия, допълнени с изискан подбор от вина, лично подбрани от сомелиера на избата - Г-н Николай Караколев!

Няма да бързаме - ще се насладим на всеки вкус и аромат!

Релаксирани от споделения различен уикенд, остава да се приберем в нашата столица с прогнозен час около 18:00 часа.

 

Цена: 334 лв.

Включва: Транспорт с комфортен автобус, 1 нощувка със закуска и вечеря в бутиковия хотел "Одеон" в Пловдив, ВИП билети за Античния театър и концерта-спектакъл по случай откриването на фестивала "Opera Open 2017", гурме-обяд и винена дегустация във винарска изба "Вила Юстина" (с. Устина), организатор от Йоги Трекинг.

 

За допълнителна информация, въпроси и записване:

- svetlazheliazkova@gmail.com

- телефон 0887633367 - Светла Желязкова