ПОТВЪРДЕНА

ОБА ВРЪХ, БОЖИЯТ МОСТ И ГОРСКИ РАЙ

16-17 юни 2018 г.

 

водач: Александър Николов


 

Зареждащ уикенд, наситен с планинарски емоции. Предстои ни да се докоснем до един от най-девствените райони на Балкана, като изкачим личния връх Оба, разположен на самата граница със Сърбия. Преди това ще сме снимали Божият мост, който е сред трите най-внушителни скални моста в България, а нощувката ни е предвидена за уютната и гостоприемна хижа – Горски рай. Подарете си приказен, вълнуващ уикенд с Yogi Trekking!

 

 

ПРОГРАМА:

16 юни, събота

Тръгване в 7:00 часа от София, площад Руски паметник. Трансфер до изходния пункт за лек преход до природния феномен Божият мост. Връщане по кръгов маршрут и отново сме на път. Достигаме село Чупрене, начална точка на планинския ни преход, който през днешния ден ще бъде около 4 часа. Веднъж озовали се на х. Горски Рай, бързо ще разберем защо именно този обект всяка година оглавява класациите за най-гостоприемни домакини в нашите планини.

 

17 юни, неделя

Закуска. Изкачване на връх Оба (2033 м.), един от четирите двухилядника в Западна Стара планина. Спускане по обратния път до с. Чупрене. Пешеходната част за деня е около 8 часа. По обратния път ще си намерим подходящо заведение за разбор на уикенда и ще се приберем в София около 21:30 часа.

 

ЦЕНА: 119 лв.
 

Цената включва:

  • лицензиран планински водач

  • транспорт по програмата от и до София

  • една нощувка в хижа Горски рай

  • планинска застраховка

 

За допълнителна информация, въпроси и записване можете да се свържете с нас по един от следните начини:

- i_dukov@mail.bg

- 0888 250 394 – Сашо Николов

- 0887 065 443 – Илиян Дуков

- лично съобщение във Фейсбук